نقش انگیزه در مدیریت زمان

آنچه تو را به سمت عملی کردن اهدافت سوق می دهد همان علاقه و اشتیاق توست این علاقه شدید به کار ها و اهداف را می توان انگیزه نامید.

شاید گاهی انگیزه آن چیزی نیست که فکر می کنی و با چیزی دیگر اشتباه گرفته می شود. می توان گفت آن چیز دیگر انگیزه زود گذر است که از آن به عنوان جوگیری می توان نام برد.

جوگیری همان حس زود گذری است که بعد از یک سمینار انگیزشی یا خواندن یک کتاب و فیلم آموزشی به سراغتان می آید و آتش سوزان آن حس بعد از چند روز خاموش می گردد و میزان ماندگاری آن حداکثر یک هفته می باشد.شاید بتوان این نوع انگیزه را انگیزه بیرونی نامید آن چیزی که به واسطه عوامل بیرونی به ما منتقل می شود.

آنچه را که به عنوان انگیزه اصلی می شناسیم و همیشه ماندگار است و با میزان علاقه ما نسبت به یک کار سنجیده می شود انگیزه درونی می نامیم که از درون ما بر می خیزد و شاید گاهی با عوامل بیرونی قوی تر شود ولی همیشه به قوت خودش باقی است. با یک خود اگاهی درجه یک نسبت به خودمان و کارهایمان به انگیزه ای که در درون ما و مختص ماست پی می بریم.

یک مثال ساده برای تشخیص انگیزه از جوگیری

در نظر بگیرید فردی را که مسائل رشد شخصی و بهبود فردی از همه چیز و از همه ابعاد دیگر مهم تر است و هر روز تلاش می کند تا به بهترین نحو خودش و دیگران را بهبود بخشد. اگر یک روز به طور اتفاقی به یک سمینار با موضوع کسب و کار عالی دعوت شود به نظر شما پس از شرکت در سمینار چه نوع انگیزه ای دارد؟

قطعا انگیزه ی او از نو جوگیری یا همان انگیزه ی بیرونی محسوب می شود ولی باید بدانید کمی از انگیزه درونی او نیز تقویت می گردد چرا که یکی از زمینه های بهبود فردی نیز می تواند از نظر برخی افراد یک کسب و کار عالی باشد.

بهترین ها را برای شما، بهترین ها آرومندم.

مثل همیشه میگم

“بهترین خودت باش و هر روز سعی کن بهتر از دیروز باشی”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا